Het voormalige SDMP duikcentrum aan de zuidkant van de Maarsseveense Plas is failliet gegaan en in januari 2013 overgenomen door Outdoor Inn. De meeste verenigingen die vroeger bij SDMP zaten zijn al vertrokken. Momenteel wordt er nog gedoken door Nautilus op zondagochtend.

Deze website blijft in de lucht voor historische redenen, maar wordt niet meer bijgehouden.


Evenementen

Duikcentrum Maarsseveen verwelkomt u graag, of het nu gaat om een evenement, cursus of trainingsdag. Voor meer informatie of het plaatsen van een reservering neemt u contact op met Ton van Galen (e-mail: info[at]duikcentrummaarsseveen.nl, telefoon: 06-54902760).

Faciliteiten

 • Centraal gelegen ten noorden van Utrecht is het duikcentrum altijd goed bereikbaar.
 • Parkeren op het uitgestrekte parkeerterrein voor de deur is gratis.
 • Zalen voor 5 tot 32 personen, voorzien van netwerk en projectie-materialen en ondergebracht in een aparte vleugel van het gebouw bieden een rustige omgeving voor cursussen en vergaderingen.
 • Evenementen met een buitenactiviteit zijn geen probleem: Het duikcentrum beschikt over verwarmde dames- en herenkleedkamers met warme douches, zodat bezoekers zich altijd droog en comfortabel kunnen omkleden.
 • De bar biedt diverse frisdranken, bieren uit de fles en tap, wijn en sterke alcoholische dranken. Ook kunnen bezoekers hier hun waardevolle spullen in bewaring geven. In de keuken worden diverse kleine hapjes uit de frituur, magnetron of tostirooster bereid.
 • De goed geoutilleerde keuken staat voor u klaar. Een eenvoudig kopje koffie, een sportieve lunch, een exclusief buffet? In overleg met u wordt een op maat gesneden arrangement geregeld. Vraag naar de mogelijkheden!
 • Draadloos en bedraad internet is beschikbaar in het grand café en op het terras.

  Outdooractiviteiten

  Het centrum bevindt zich binnen het recreatiepark Maarsseveense Plassen. Het park omvat een natuurzwembad en diverse buitensport-, watersport-, fiets- en wandelmogelijkheden. Door onze nauwe samenwerking met Outdoor Inn en Inn Style kan ook op (water)sport en outdoorgebied invulling aan uw programma gegeven worden.

  Zalen

  Duikcentrum Maarsseveen is een nieuw duikcentrum waar jaarlijks honderden duikers uit binnen- en buitenland gebruik van maken. Maar bovendien: een professioneel zalencentrum met gevarieerde mogelijkheden op het gebied van ruimteverhuur en catering. Van een simpele vergadering tot een groots feest.


   
   Download onze brochure.

   

  Beschikbaarheid